About Me

19 feb. 2011

gînd....

există prietenii de o zi, de o lună, de un sau mai mulți, dar nici una  dintre ele nu e adevărată. Singurul prieten adevărat e mama-singurul prieten pe o viață!

6 comentarii:

  1. eu o mai am şi pe mătuşa mea ...care e la fel de bună prietenă ca mama..................just love them

    RăspundețiȘtergere
  2. da eu am un singur prieten bun... aista credcai Petrea

    RăspundețiȘtergere
  3. :)... petrea de acord.. in ziua de azi .. tu singur tie iti esti prieten..
    irina.. si eu am matushe la care pot apela cind am nevoie de ajutor

    RăspundețiȘtergere
  4. ??? adevarul se naste in timp. Ai prieteni, si inca ai sa reusesti sa vezi asta...si poti sa pretuiesti aceasta prietenie doar cand iti pare ca nu o mai ai...Filosofic poate, dar totul depinde ce vrem si ce avem in calitate de prietenie!
    Ce e prietenia...Este zambetul mamei si privirea care nu te va trada niciodata! Este sentimentul de a fi de folos celui care are nevoie de ajutorul tau! Este cafeaua bauta anume cu acea persoana, care poate nu va intelege alte probleme ale tale, dar cu nimeni nu e atat de placut sa bei o cafea decat cu ea...Prietenia este ceea ce vrei tu sa faci din ea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Prietenia este ceea ce vrei tu sa faci din ea! : si ce sa fac eu l a moment....cind cum mi sa spus ca am devenit ca o povara pentur majoritate adin ei... bine ca cind leam trebuit am fost buna.. iar cind mie mii greu..ei nu ma inteleg si din contra ma apasa

    RăspundețiȘtergere
  6. NataCriss: - Matur, apreciez.
    Doina Bumbu: - copilareste dar inevitabil.

    RăspundețiȘtergere